top of page
Lisette-61.jpg

The Intimate Journey

Met Lisette en Melinde

Wat is er leuker dan op date met één waanzinnige sensuele zelfverzekerde en welwillende vrouw? Ja, je raadt het goed! Op date met twee vrouwen die gepassioneerd en gefascineerd zijn door seksualiteit! Lisette Mepschen en Melinde Witkamp zijn beide ervaren sekswerkers. En nadat ze merkte hoe veel ze gemeen hebben in hoe ze naar seksualiteit kijken en vooral wat ze graag willen meebrengen in een date, besloten we om samen een uniek avontuur aan te bieden. Op zeer exclusieve basis (lees: 1x per kwartaal). [...]

Een trio is een fantasie voor velen. En dat is absoluut begrijpelijk. Al is het ontstaan van een trio vaak niet zomaar mogelijk door naar een bar te gaan of via een dating app. En hoe zorg je ervoor dat het ook echt succesvol is dat we allemaal evenveel genieten en niemand zich buitengesloten voelt. Het is eigenlijk een kunst op zich. Het is ook heel anders dan 1 op 1 seks hebben. Er is veel meer 'voorspel', veel meer spelen en voelen. En vaak minder penetreren, al lijkt dat tijdens een trio ook echt minder het hoofddoel te zijn. Want er zit al zoveel genot in bijvoorbeeld een oraal genot ontvangen van 2 vrouwen tegelijk, 4 borsten hebben om aan te voelen en zoveel monden om mee te zoenen. 

quote

Lisette Mepschen

Lisette-62_edited.jpg
Lieve_Lisette_Logo_def-02.png
Lisette-64_edited.jpg

Melinde Witkamp

aanbod

Lisette en Melinde zullen je meenemen in een avontuur vol zintuigelijke stimulatie. Naast hun glimlachen en gegiechel zien we jou graag genieten van een onvergetelijke date. Zowel Lisette als ik besteedden veel tijd aan zelfontwikkeling, en zeker op seksueel gebied zijn we bekend met stromingen van Tantra, Wheel of Consent en meer. 

Voor ons is het belangrijk dat een van ons je al een beetje kent. Dat betekent dat je met een van ons minimaal 2 dates gehad moet hebben. Voor Lisette's aanbod klik hier (note: op dit moment staat Lisette haar agenda al vol). Voor Melinde's aanbod klik hier. Dit doen wij zodat we onze date tijd optimaal kunnen benutten om echt geheel in de seksuele belevenis te zakken. Ook is het fijn een vertrouwelijke band te hebben met een van ons. Het vertrouwen vanuit beide kanten is voor ons belangrijk om onszelf ook veilig en vrij te voelen in de belevenis. 

Lisette-55_edited.jpg

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."
Lisette-53.jpg

praktisch

Data

Lisette en Melinde hebben ruimte voor één Sensational Threesome Adventure per kwartaal. De data bespreken we samen via chat of email. Melinde zul je daar enkele beschikbare data doorsturen waar je uit kunt kiezen. 

Tijdsduur

Voor het beste en perfectste avontuur is 4 uur het fijnste aantal uren om een onvergetelijke ervaring te hebben. Er is dan genoeg tijd om te verbinden, sexy op te bouwen, hoogtepunten ervaren en fijne aftercare momenten te delen. Eventueel kunnen we in deze uren ook samen eten als dat gewenst is. 

Locatie

Lisette woont in Tilburg en Melinde in breukelen, daarom hebben ze besloten om een aantal opties te geven qua locatie voor jou om te boeken. Om lekker de ruimte te hebben met elkaar en voluit te kunnen spelen. Hieronder zieje een overzicht + klikbare tekst voor de suites in Van Der Valk Hotels in Vianen en Houten

Tarieven

Voor Lisette en Melinde samen voor 4 uur daten is het €2999. Dit is inclusief reiskosten. De locatie is voor eigen rekening. 

bottom of page