top of page
Melinde+Amber&Wolf-172_edited.jpg

A unique experience that involves deep connecting, loving touch, and lots of deliciousness 

sprankelende ogen

een kleine glimlach

blosjes op haar wangen

zachtjes bijt ze op haar onderlip

blozend wegkijkend

met een bredere lach

de warmte stijgt op

een zachte hand over jouw huid

prikkelende spanning

nat likkende lippen

komt dichter bij de jouwe

die eerste aanraking van lippen

kleine kreuntjes

'geef me meer' fluistert ze 

nagels in je huid

kom dichterbij en geef me meer

Melinde die zwoel de camera inkijkt met een aardbei in haar hand waar honing vanaf druipt

Onder het genot van een (uitgebreide) maaltijd, theetje of fijne snack leren we elkaar kennen, ontspannen we samen terwijl de intensiteit van onze aantrekkingskracht juist groeit. Mooi aangekleed in een ruimte met fijne sfeer, kaarsjes en de geur van verlangen. Verlangen van wat we met elkaar willen doen, wat we van elkaar willen ontdekken en hoe we elkaar willen laten genieten. 

Iedere centimeter van elkaars lichaam voelen, likken, aanraken. De wereld bestaat even alleen uit jij en ik. Uit onze stem, lachjes, kreunen, grijpen, voelen. Genieten. Pleasure ervaren in ieder moment van onze date. Tantrisch, verbonden, intiem en vooral opwindend.

Met elkaar spelen, plagen, opwinden. Want er is zoveel te ontdekken tussen die eerste aanraking en de laatste zoen. Meer dan de standaard, meer dan die gewone seks die we al kennen. Er is veel meer te voelen, ervaren en beleven. Samen gaan wij ons eigen romantische date creëren. Verliefd in het moment met genot als sexy rode draad van het verhaal. 

Melinde+Amber&Wolf-200_edited.jpg
Over Melinde

Fijn om je te mogen ontmoeten

Mijn naam is Melinde a.k.a. Lady Strawberrie

Zo zoet en verleidelijk als een glanzende rode aardbei, wil ik graag dat je een hapje van mij neemt, eventueel met een toefje slagroom :p. Want zo geniet ik ook van het leven, sappig. Mijn passie is dan ook seducive aanraking, zowel fysiek als emotioneel/mentaal. Enthousiast de ander echt  te leren kennen, terwijl we elkaar uitdagen in een gevaarlijk lekker seksueel spel. 

Ik hou van teasen, van ontdekken, van verbinden. De levenswijze vanuit een tantrisch oogpunt zit mij dan ook als gegoten. Vanuit tantra kunnen we kijken naar de mens op een liefdevolle manier en met acceptatie, zonder elkaar te proberen te veranderen. En een stukje beter achterlaten dan hoe we elkaar gevonden hebben. 

Ik kan je uren boeien met mijn analyse, mijmeringen en gedachtegang over de mensheid, seksualiteit en het leven. Al luister ik ook heel graag wat je mij te vertellen hebt. Naar wat jou écht bezighoudt of hoe jij je graag met mij bezighoudt ;).

Met mijn jonge leeftijd en een oude ziel geniet ik van diepgaande gesprekken en kan ik mij echt laten gaan in de seks. Want seks begint pas als we ons kunnen overgeven aan het genot dat we elkaar geven.

Mijn hart staat altijd open naar wat eenieder persoon te bieden heeft. Dankbaar voor de tijd die we samen zullen doorbrengen en diep genieten van iedere seconde samen, hoop ik dat het een intense pleasureble date word die je niet snel vergeet... 

Melinde+Amber&Wolf-158.jpg
Melinde+Amber&Wolf-33_edited.jpg

Hartstikke bedankt voor de mooie avond gisteren. Weet niet wat mij overkomen is. Alsof ik een droom beleefde. Het knuffelen, tegen elkaar aanliggen en zoenen. Plus dat ik in jou mooie ogen mocht kijken. Bedankt.

De magie van seks

Als we kunnen bewegen in verlangen, pleasure en welwillendheid vanuit verbinding tussen 2 mensen. Hebben we in mijn belevenis het hoogst haalbare behaald als mens. Hoe graag we ook streven naar de perfectie of mooiste versie van ons leven. Verbinding is de lijm die ervoor zorgt dat alles samen komt. Met verbinding bedoel ik: dat wat dat eigenlijk niet meer in woorden uit te drukken is. Wat voorbij ons praktisch denken gaat, tussen alle cellen van ons lichaam gaat zitten en niet meer uit te drukken is in enkele simpele zinnen. 

En wat is er heerlijker dan samen welwillende interesse hebben in elkaar, zowel naar elkaars brein als body. Puur omdat er verlangen is om de ander beter en dieper te mogen ontmoeten. 

Als het gaat om seks, kunnen we zien dat de handelingen vrijwel niets zeggen tenzij de intentie erachter oprecht en eerlijk is. Dat een aanraking een totaal nieuwe lading krijgt als die van een hand vol liefde en open hartigheid komt. Dit is exact wat ik wil bieden, delen en ontvangen. 

De onschatbare waarde van de liefdevolle aanraking omdat we elkaar echt willen aanraken is opwindender dan veel wat we in onze fantasie kunnen bedenken. 

Melinde+Amber&Wolf-141_edited.jpg

Naast mijn zachte lieve kant... Geniet ik van handen die mijn heupen steeds stevig vasthouden, en natte tongen over mijn huid.

Date invulling

Maar eigenlijk meer dan seks alleen

Deze date gaat over genot a.k.a. pleasure! Maar het gaat ook over verbinden. Het gaat over seks met een ruig randje. Over zinderende opwinding en over nieuwe dingen ontdekken. 

De perfecte date als je zin hebt in meer dan alleen de Girlfriend Experience. Het heerlijk vindt om verder te kijken dan alleen orgasme gerichte seks. Want er is zóó veel meer! 

Elkaar van top tot teen zoenen, strelen, masseren, voelen. Honing of slagroom van elkaars lichaam aflikken. Want ja, toetjes zijn toch altijd mijn favoriete gang! Zachtjes bijten in elkaars nek en billen. Vingers die diep naar binnen glijden tussen gezwollen vochtige lippen en handen die op en neer bewegen. 

De Pleasurement date is een zalige belevenis voor jou als je wilt genieten en nagenieten. Wilt praten over de zin van het leven en het vooral elkaar het naar eenieder zin maken. Voor als je houdt van nagels in je rug en warme lieve kreuntjes in je oor...

Met gezwollen lippen en een blosje op mijn wangen, begraaf ik mijn gezicht in je nek waar ik zachtjes bijt.

Melinde+Amber&Wolf-185_edited.jpg
Maak een afspraak

De date mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om de date invulling te geven. De minimale tijd die we samen kunnen doorbrengen is 2 uur. Vanaf 4 uur kunnen we dit combineren met een lunch/diner buitenshuis. Binnenhuis lunchen/dineren kan altijd. Over het algemeen ben ik beschikbaar tussen 11:00 en 22:30 op verschillende dagen per maand. Bekijk hier de beschikbare data.

Qua ontmoetingslocatie ben ik redelijk flexibel, op dit moment reis ik met het ov door Nederland en België. De tijd van de date mag nooit korter zijn dan de tijd die ik zal reizen. Bijvoorbeeld: als een date 4 uur duurt, zal ik ook max. 4 uur kunnen reizen. Alle tarieven zijn inclusief reiskosten. 

De locatie dient altijd door jou geboekt te worden, denk hierbij aan een hotel, privéspa of kamer voor enkele uren. Lees hier meer over locatie mogelijkheden. Ook kom ik met liefde bij jou thuis langs. Wat voor jou het leukst en fijnste is :)

Tarieven

Tarieven
tarieven (1)_edited.jpg

* Alle dates vanaf 4 uur en meer zijn incl. een gedeelde maaltijd (zoals lunch of diner). Gaan we buiten de deur eten? Dan gelden een '+ Diner' tarieven, dit is mogelijk vanaf 4 uur waarbij minimaal 1/3 van de tijd besteed wordt aan romantisch samen genieten van onze gerechten en goede gesprekken. Eten we bij jou thuis? Dan gelden de standaard tarieven en is beschikbaar vanaf 2 uur. Check deze pagina als je wilt weten wat ik het liefst eet :)

Melinde+Amber&Wolf-106_edited.jpg
Over Melinde
Do's & Don'ts
Melinde+Amber&Wolf-177.jpg

Do's & don'ts 

Er zijn een hele hoop dingen die ik heerlijk, goddelijk lekker en leuk vindt om te geven en/of ontvangen. Dit gaat natuurlijk altijd gepaard met een fijne intieme verbinding, openheid en wederzijdse instemming. Het is belangrijk om te onthouden dat seks het leukste is als we beide welwillend elkaar het naar ons zin willen maken. Zeker als we elkaar vaker zullen zien, kun je merken dat er meer verdieping en ruigheid welkom is voor mij. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, is hier een doen & vooral niet doen lijstje.

Vooral doen
Vooral niet doen

👍🏻 Bij ontmoeten beginnen met een knuffel 👍🏻 Sensueel kussen 👍🏻 Lange tongzoenen 👍🏻 Met nagels over mijn huid 👍🏻 Je tong over mijn gehele lichaam 👍🏻 Zachtjes bijten 👍🏻 Vingers tederzacht over mijn lebia wrijven 👍🏻 Strelen over mijn benen 👍🏻 Je tong over mijn pussy 👍🏻 Je vingers in mijn pussy 👍🏻Nagels in mijn huid 👍🏻 Penis masseren 👍🏻 Piemel likken 👍🏻 Pijpen zonder condoom 👍🏻In elkaars ogen staren 👍🏻 Je piemel in mijn pussy met condoom 👍🏻 Glijmiddel gebruiken 👍🏻 Heel veel genieten 👍🏻 Orgasmes hebben 👍🏻 Na knuffelen

👎🏻Bij eerste zoen direct je tong gebruiken 👎🏻 Tong in mijn oor 👎🏻 Hard aan mijn haar trekken 👎🏻 Direct beginnen met betasten 👎🏻 Veelal orgasme gerichten handelingen 👎🏻 Zuigzoenen maken 👎🏻 Anale seks 👎🏻 Penetratie zonder condoom 👎🏻 Ejaculatie in gezicht

Kom met mij in contact

Voor als je een vraag hebt en/of een date wilt plannen

Bedankt voor je e-mail, je krijgt zo snel mogelijk antwoord :)

bottom of page