top of page
7J0A5389_edited.jpg

The Lovers Experience

Herontdek je seksuele leven!

Jaren lang gaan er voorbij met gemiddelde routine seks of zelf het gebrek daaraan. Seks is niet meer wat het was in je jongere twintiger en dertiger levensjaren. Je lichaam is veranderd, hier en daar iets minder soepel en het lijkt of je soms vergeten hoe het is om zelfverzekerde sexy zelf te zijn. Onzekerheden nemen de momenten van genot over. Je mannelijkheid in mentale gedachtes en in de vorm van je penis lijkt het je ook steeds vaker in de steek te laten. Je voelt dat je een vrouw niet meer zoveel te bieden hebt tussen de lakens. Terwijl je verlangen toch nog net zo krachtig en goed voelt als toen in die jongere jaren. Maar ook wilt leren en ontdekken wat seksualiteit jou nog meer te bieden heeft, een seksuele belevenis die ook past bij de man die je inmiddels hebt geworden. 

Wat zou je ervan vinden om je gedachten en lichaam weer even te laten herinneren hoe het is om echt tot over je oren in seksueel genot te zitten! En daarbij direct jezelf beter te leren kennen. Hoe je om kunt gaan met de momenten dat je penis even niet hard wil zijn en hoe je aan de andere kant de vrouw echt echt echt kunt laten genieten op zoveel verschillende manieren. Want er zijn zoveel andere manieren van genot om te geven en ontvangen. In fact, er is zo onwijs veel te ontdekken in het seksuele spel als we dieper kijken naar polariteit, lichamelijke sensaties en verlangen vervullende spelletjes die je seksuele leven een heel nieuw bewustzijn in zal blazen. Als jij na onze date naar buiten loopt zullen de vogels anders naar je fluiten en de vrouwen anders naar je kijken. 

Vanuit de grond van mijn hart: Je bent nog zoveel mooier als persoon dan op je social media. Zowel uiterlijk als innerlijk ben je een uitzonderlijk mooi mens en ik prijs mijzelf gelukkig dat ik even in jouw leven mocht treden.

Samen gaan we echt een bubbel in, even afgesloten van de wereld buiten. Zonder afleiding van de digitale middelen en terug naar de kern van ons hart. Waar we elkaar echt kunnen gaan zien voor de liefde en pijnen die we meedragen. Omdat diep verbonden seksualiteit gaat over het geheel van ons mens-zijn inbrengen in het seksueel spel.

 

Door oefeningen te doen, al noem ik ze zelf liever minigames, die afkomstig zijn vanuit:

Gaan we in 1 dag een verdiepende ontdekkingsreis maken. We zullen bijvoorbeeld gaan ontdekken in:
- hoe jij verbindt met jezelf, de ander en de 'ons'

- welke diepe (onvervulde) seksuele verlangens jij hebt en hoe hier ruimte aan te geven

- waar je denkt dat je grenzen liggen en waar ze echt liggen

- hoe jij je onzekerheid omzet in zelfverzekerdheid

- hoe jij het liefst wordt aangeraakt en dit duidelijk kunnen verwoorden

- wat er gebeurt als we bewuste rolverdeling inbrengen in seks

- hoe het voelt om (deels) vastgebonden of geblinddoekt te zijn 

- hoe jij een vrouw echt kan laten overgeven aan jou

We hebben 12 uur samen en zal naar aanleiding van jou eigen verlangen verdeeld worden tussen gestructureerde minigames, sexy play-time en momenten om te reflecteren. Wat we exact gaan doen blijft een verrassing. De date geeft ook volledige ruimte aan een seksuele ervaring met alle basis handelingen zoals:

🍓 Zoenen, tongen, mouth play

🍓 Zachtjes strelen, knijpen en wrijven

🍓 Beffen, vingeren, pussy pleasure
🍓 Aftrekken, pijpen, penis pleasure

🍓 Vaginaal penetreren (altijd met condoom)
🍓 Orgasmes, klaar komen, ejaculeren

Dit zijn de basis handelingen die we in seksualiteit het meeste gebruiken, The Lovers Experience zal meer gaan hoe we deze handelingen benaderen, wanneer we ze inzetten en hoe we ze intenser kunnen maken. Het gaat in deze date dan ook meer naar hoe jij je verhoudt tot seks dan welke handelingen je doet. En aan de andere kant is er ruimte om juist de technieken hier te verbeteren. 

Wat kun je verwachten

Het zal ongetwijfeld een ervaring voor je zijn die je niet snel zult vergeten. Omdat we zoveel onderwerpen met elkaar kunnen verweven in 1 dag zul je seksualiteit hierna anders gaan benaderen. Waardoor je dit ook gaan uitstralen en daardoor zullen vrouwen jou ook anders gaan zien en benaderen. 

Op de dag zelf gaan we samen ontdekken waar jij op nieuwe manieren opgewonden van wordt, wat je warm maakt en waar je wild van gaat zijn. Doordat we bovenstaande handelingen en stromingen samen brengen zul je nooit meer hetzelfde kunnen kijken naar seksualiteit. 

Vooraf hebben we een kort verbindingsgesprek via videobellen waarbij we alvast even kennis kunnen maken en eventueel een schets maken over hoe jij je seksuele leven op dit moment vorm geeft. Verder laten we het op de dag zelf over aan de magie van verbinden en precies doen waar wij zin in hebben. 

MelindebyAmber&Wolf-146_edited.jpg

Praktisch

Data

Tijden

alle beschikbare momenten kun je vinden door HIER te klikken

De experience is altijd 12 uur. Dit is incl. verschillende eetmomenten gedurende de dag. Je kunt een tijdsvlak kiezen tussen 10:00-23:00. We beginnen dus dan wel om 10 uur of om 11 uur. Het kan zeker prettig zijn om de dag erna niet te veel te plannen voor jezelf. Zodat je extra tijd hebt om na te genieten en een plek te geven. 

Locatie

Het is het prettigste als we een locatie hebben waar we gemakkelijk kunnen bewegen op bed, vloer en badkamer. Je kunt een ruimte (zoals hotel) boeken waar we sowieso van 10/11u tot 22/23u kunnen zijn. Zeker kan het fijn zijn om even helemaal uit je eigen bekende woonomgeving te stappen. Het mag ook bij jou thuis als je dat zelf ontspannender vind.

Kosten

€ 2495,- incl. meerdere maaltijden en snacks gedurende de dag. Excl. locatiekosten. Betalen in 2 delen is mogelijk. Er wordt een aanbetaling gevraagd van € 200,- om de afspraak definitief te bevestigen.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken (voor een verbindings videogesprek en/of direct de experience) door mij een berichtje te sturen naar +316 16313899 of een e-mail naar info.ladystrawberrie@gmail.com. Of de knop hieronder te klikken. Wil je extra hulp, uitleg en voorbereidingstips bekijk dan deze pagina. Klik hier.

Ben jij er klaar voor om je seksleven opnieuw te ontdekken. Jezelf weer zichtbaar te maken voor een geheel nieuw leven waar jij de absolute Lover kan zijn!? En vooral heb jij zin om te genieten en te leren tegelijkertijd? Plan nu je verbindingsgesprek in! 

melinde zit met een been ingevouwen op een stoel terwijl haar kamerjas open valt en je de ronding van haar borst ziet en uitdagend in de camera kijkt

Lady Strawberrie

Stuur me een e-mail

Bedankt voor je e-mail, ik zal binnen enkele dagen reageren :)

Wees goed voorbereid voor onze date

bottom of page