top of page
MelindebyAmber&Wolf-20_edited.jpg

Hulp bij het maken van een afspraak met Melinde en jezelf voorbereiden voor onze date.

Klik direct door naar

Afspraak maken

Een afspraak maken, spannend. Met deze 3 stappen wordt het een makkie.

Je voelde al een periode dat je verlangt naar seks, aanraking, intimiteit, ontdekken, verbinden en ongedwongen groots genieten. En zo kwam ik (Melinde) op je pad waarna je gestimuleerd werd om te kijken of we eens een afspraak zouden kunnen maken. Al vind je dit maar al te spannend, zo vaak ga je niet op date. En al helemaal niet tegen betaling, met iemand die veel meer seksuele ervaring heeft dan jijzelf en ook nog eens jong is en goed uitziend. Oké de lat ligt hoog, misschien te hoog. Of heb je hem daar zelf gelegd? Het maakt ook niet uit, het gaat erom dat je nu over de drempel mag stappen. Ik heb er vertrouwen in dat je dat kan. Want jij verlangt en wilt die verlangens vervullen. Dus laten we samen een afspraak maken! Hier is hoe je het kunt aanpakken:

1. Lees de pagina van Pleasurements Date , The Intimacy Journey of Tour De Juice goed door. Hierin staat al veel informatie die je nodig hebt om een afspraakje te plannen samen.

2.1 bedenk hoeveel uur je zou willen. 

2.2 bedenk of je thuis of in een hotel wilt/kunt afspreken.

2.3 bekijk de agenda voor beschikbare data en zie welke het beste bij jouw past.

3. Nadat je stap 2 duidelijk hebt, kun je (als je dat nog niet gedaan hebt) mij een berichtje sturen via e-mail of WhatsApp/Telegram. Waarin je de onderstaande punten meeneemt in je bericht:

🍓 Je naam, leeftijd en locatie waar je graag zou willen daten.

🍓 wat je aanspreekt in de date

🍓 Voor hoeveel uur en welke tijden  en welke datum je graag zou willen.

🍓 evtl: waar je zelf in je seksuele leven tegenaan loopt en hulp bij zou willen.

🍓 evtl: andere belangrijke mentale of lichamelijke kenmerken van jou.

🍓 evtl: verlangen, behoefte, ideeën die je graag zien uitkomen tijdens onze date.

🍓 evtl: een gezichtsfoto als je geen foto van jezelf als profielfoto hebt of als je een email stuurt.

Als ik je berichtje heb ontvangen, krijg je (meestal) binnen 24 uur een reactie. Ik zal ingaan op je verlangen en vraagstukken, vertellen of ik de juiste persoon ben die je hierbij mag helpen. Daarbij zullen we samen bespreken of de door jou voorgestelde locatie werkt voor mij (i.v.m. reisafstand en reistijd). En als alles besproken is, een datum, tijd en locatie gevonden zijn. Zal ik je een betaalverzoek sturen voor de aanbetaling en mijn bank gegevens waar je de rest van het bedrag naar toe mag over maken. (lees meer over de betaling door hier te klikken) 

Dit gaat niet zo statisch als het hier geschreven is. Ik zal natuurlijk vanuit mijn eigen eindeloze enthousiasme reageren, maar ook zal ik het enigszins kort houden. Dit omdat ik zoveel mogelijk gezonde spanning en het uitgebreide kletsen wil bewaren voor de date zelf. 

Lichamelijke hygiëne

Lichamelijke hygiëne zorgt voor een fijnere date, zo pak je dit aan:

We zijn allemaal wel eens onzeker over onze (zeer menselijke) lichamelijke geurtjes die geproduceerd worden. Sommige kunnen we simpelweg niet tegen houden, zoals het spanningszweet. Maar andere geurtjes kunnen ervoor zorgen dat er onaangename momenten ontstaan tijdens de date. Zoals een ruikende adem of vreemd geurende genitaliën. Gelukkig kunnen we vooraf goed voor onszelf zorgen om dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Geurende mond

Het meest voor de hand liggende is je tanden poetsen (eventueel tong schrapen en mondwater gebruiken), al kun je dit nog wel eens vergeten (voor de date dan he). En dat is natuurlijk begrijpelijk. Mocht je wegens wat voor reden dan ook morgen dat jij of ik een vreemde smaak/geur hebt, is absoluut oké om voor te stellen om samen tanden te poetsen. Als we het beide samen doen, staan we weer gelijk en het maakt eigenlijk ook niet uit wie wie nu vindt ruiken. Het belangrijkste is dat het opgelost kan worden. 

En mocht je nu eens een boer laten, kan het gebeuren he. Het is wederom menselijk. Alle lichamen werken anders en situaties zoals deze kan effect hebben op gasjes en geurtjes. 

melinde die naar haar oksel kijkt en deze schoonmaakt met een doekje

Nagels knippen

Hoewel ik het heerlijk vind als iemand langzaam zijn nagels krast in mijn huid of ze er even goed diep in drukt, denkt mijn vulva daar toch anders over. Het is vaak erg pijnlijk als nagels in deze zachte, teerdere en makkelijkere breekbare huid krabt. Zeker als het inwendig is kan het zorgen voor bloedingen en zeer onaangename sensaties. Daarom vraag ik je om je nagels kort te houden en te letten op scherpe hoekjes. Eventueel kan het voor het voetje vrijen ook prettig zijn om teennagels in te korten. 

Ruikende genitaliën

Voor zowel de penis als vulva geldt dat we deze dagelijks moeten schoon maken. Echter hebben de meeste mensen (in tegenstelling tot tanden poetsen) niet geleerd hoe we dit op de juiste manier kunnen doen. Waardoor er smegma en andere lichamelijke resten worden opgehoopt tussen de schaamlippen (ook wel labia genoemd) of onder de voorhuid. Smegma is wit, kleverig spul dat kan gaan stinken, irriteren en ontsteken. Als we dit niet dagelijks weg halen, zal het zeer onprettig zijn tijdens de date en dit is voor niemand fijn tijdens seks. 

Penis wassen

1. Trek je voorhuid zo ver mogelijk terug, zodat je de eikelrand eronder goed kunt schoon maken. Onder de eikelrand wordt het meeste smegma opgebouwd. Als je een strakke voorhuid hebt, kan het zijn dat dit lastig is, ga hiervoor alsjeblieft naar een arts. Het is van belang dat het hieronder wordt schoon gehouden en een voorhuid die geheel over de eikel heen kan, verbetert ook je seksuele stimulatie in de penis. Ook als je besneden bent is het reinigen van je penis een dagelijkse taak. 

2. Maak jezelf goed schoon, gewoon met je handen. Je hoeft (als het goed is) niet te schrobben.

3. Zeep gebruiken is niet nodig. Zeep kan de natuurlijke balans van de huid verstoren, ook dit kan zorgen voor irritatie en overmatige groei van bacteriën. 

Vulva wassen

1. Spoel zowel de buitenkant als tussen de labia af met water. Haal eventueel de douchekop er af zodat het water goed overal heen kan stromen. Spoelen van de binnenkant van de vagina is niet nodig. 

2. Ga extra met je vingers langs beide kanten van de labia zodat er geen smegma resten achter blijven. Net zoals bij de penis zijn je handen meer dan genoeg. Neem er rustig even de tijd voor.

3. Zeep gebruiken is niet nodig. De vulva is zelfreinigend, het dood (als het goed is) alle bacteriën en andere dingen die daar niet welkom zijn. Mocht je vulva toch extreem ruiken of stinken, ga langs bij de dokter. 

Voor meer vragen en extra uitleg kun je terecht bij "sense.info"

Melinde+Amber&Wolf-47_edited.jpg

Scheren, knippen, trimmen? Of helemaal niets doen?

Over het algemeen is hoe jij je lichaamsbeharing (lees hier: overal behalve op je schedel) draagt een persoonlijke voorkeur. Wel zijn er wat punten waar je rekening mee kan houden voor onze date. Zoals: 

🍓 heb je een baard, of in ieder geval een leuk aantal haren op je gezicht? Dan zou het fijn zijn als de haren niet je lippen raken. Dit is onhygiënisch en erg onprettig zoenen.

🍓 schaamhaar, wat doen we daarmee? Helemaal afscheren kan veel irritatie geven na het scheren en tijdens de seks (van alle wrijving). Het onprettigste is als het zo lang is dat het bij orale seks constant in de andere mond zit, of bij het aftrekken de haren steeds meegetrokken worden in de omhoog beweging. Mijn voorkeur is dan ook: getrimd of kort geschoren. Persoonlijk heb ik mijn venusheuvel (de zichtbare voorkant van de vulva) getrimd en de labia geschoren. 

🍓 de rest van het lichaam, zoals rug, borst en oksels? Hierin maakt het iets minder uit wat je ermee doet of wilt. Weet wel dat veel okselhaar kan zorgen dat je sneller gaat ruiken, dus was dit goed en gebruik een deo of antitranspirant. 

En verder kan het zeker aan te raden zijn vooraf lekker te douchen of badderen (al ga ik graag met je mee in bad). Om jezelf al in de zone/vibe te brengen van de date, een parfum of lotion opdoen kan ook zeker lekker zijn. Houd er wel rekening mee dat ik je nek graag wil zoenen en likken, als je hier je parfum spuit smaakt dat heel raar voor mij. Ik ben niet zo gesteld op kunstmatige geuren, dus hecht hier niet zoveel belang aan. 

Melinde+Amber&Wolf-15.jpg

Tijdens de date

Hier zorg jij voor, hier zorg ik voor

Jij zorgt hier voor

Wat moet je allemaal in huis halen/meenemen naar het hotel om voor de 'perfecte' (perfect is een spectrum. Wat voor de een iets perfect maakt, vind de ander matig of overbodig. Voel zelf waar jij blij en enthousiast van wordt) date. Hier een makkelijke checklist.

✔️ snacks – bijv. chocolade (ik houd van puur 70% en hoger) en fruit (strawberries duh :P). Of liever iets hartigs, ga dan voor bijv. tomaatjes. Houd in gedachten dat bij sommige snacks we anders gaan proeven in onze mond. Dat kan leuk zijn, of heel vervelend. Als we samen knoflook eten kunnen we er vast om lachen. Daarnaast kun je me intens gelukkig maken met ijs, just saying ;).

✔️ drinken – thuis zal je vast al alles hebben wat jij lekker vindt om te drinken. In een hotel kun je eventueel iets meenemen. Vruchtensappen kan lekker zijn, en de extra suikers kunnen nog wel eens van pas komen bij de hoeveelheid fysieke beweging :p. Ikzelf drink graag thee van het merk Pukka of Yogi en kraanwater. Persoonlijk neem ik geen alcohol, mocht jij dit wel willen is dat voor mij helemaal oke (met maten natuurlijk).

✔️ sfeermakers – kaarsjes, sfeer lampjes, rustige muziek, lekker geurend huis en ga zo maar verder. We gaan op date, dat betekent dat de omgeving er ook zeker zo uit mag zien. Hoe ontspannender de sfeer is, hoe meer ontspannen wij zijn, hoe fijner de seks zal zijn. 

✔️ schoonheid – hiermee bedoel ik zowel je huis als jijzelf. Hierboven kun je lezen (please, doe dat!) over hoe je jezelf fysiek kan schoonmaken. Daarnaast waardeer ik het als je bed schoon opgemaakt is en je huis er gemiddeld menselijk netjes bij staat. 

✔️ maaltijden – als we een date hebben van 4 uur of meer, rond 12 of 18 uur, zou het fijn zijn als we samen lekker zouden kunnen eten. Wat dit mag zijn is voor jou vrij invulbaar. We kunnen buiten de deur eten, ik geniet erg van dineren in rustige restaurants waar we onze privacy kunnen bewaren. Ik heb geen sterke (di)eetwensen en lust bijna alles. Maar als ik mag kiezen word ik erg blij van wild, een goede pasta en desserts. Al sta ik open voor een hele hoop. Samen eten is vaak ook een heel fijn moment om te verbinden, dan wel aan het begin of het einde van onze date. 

dineren

Ik zorg voor

✔️ condooms – ik heb altijd condooms van My Size bij me, in iedere maat. Zodat we altijd een juist passende condoom hebben. De juiste maat zorgt voor fijnere penetratie en dat die niet afglijdt tijdens de seks of blijft hangen in de vagina na de ejaculatie. 

✔️ glijmiddel – met glijmiddel word het altijd beter heb ik geleerd. Ik kan niet voortdurend een vochtige vulva hebben, net zoals dat jouw penis niet voortdurend stijf kan zijn. O, en het glijmiddel is met een (al zeg ik het zelf) lekkere aardbeismaak.

✔️ schoonheid – ik zorg er voor dat ik gedoucht, gewassen en geschoren ben. Zodat ik er representatief uit zie op onze date. En ik trek speciaal voor de sexy gelegenheid een mooie lingerie setje aan.  

Melinde+Amber&Wolf-3_edited.jpg
De date verloopt zo

Spannend, Melinde komt binnen en dan? De date gaat als volgt

(Dit geldt alleen voor de Pleasurements Date) Het is natuurlijk een beetje anders dan dat je iemand bijvoorbeeld via een dating app zou ontmoeten. Al hoeft het daarom niet minder echt te zijn. Juist omdat het gepland is, hebben we er beide al enige tijd naar uit gekeken. We mogen het dan ook benaderen als hoe je elke andere date zou benaderen. Ik kan alleen praktisch uitleggen wat er meestal gebeurd. Er is altijd wel iets wat op elkaar lijkt aan hoe het verloopt. Maar geen ervaring is hetzelfde en ook door de duur van de date verloopt het altijd net even anders. 

Ik kom op ons afgesproken moment aan (ik ben zelden laat, tenzij het ov vertraging heeft) waarna ik samen met jou graag even een theetje drink. Zodat ik kan 'landen' in jouw ruimte en we elkaar wat kunnen leren kennen. Vanuit daar gaat het vaak al vanzelf, we gaan langzaam elkaars aanraking voelen en meer in knuffel modes komen. Meestal hebben we dan al helemaal zin om te gaan zoenen en ontdekken. En verplaatsen we ons van actief zitten naar meer sensueel knuffel modes, dit kan al in de slaapkamer zijn of juist nog lekker op de bank. We lachen en genieten van wat we met elkaar doen en gaan steeds een stapje verder. Uitkleden en ontdoen van het ondergoed. Naakt knuffelen en nog veel meer voelen met al onze lichaamsdelen. Al is deze date er niet om een orgasme na te jagen en ben ik veel meer gefocust op ons algehele genot, is een orgasme altijd welkom. Het kan zijn dat bij een eerste date (zeker als je niet vaak date) je meer in waves van stijfheid komt dat continu stijf bent. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn. Want er is veel meer te ontdekken en beleven in een seksueel spel dan alleen die orgasmes. Bij de ene date is het meer een lange seksuele tocht en bij de ander zijn het juist meer kortere momenten. Er is geen beter of slechter hier, het is gewoon zoals het is. Op een gegeven moment merken we dat het even genoeg geseks is en zullen we weer meer knuffelen en kletsen. Dan is de cirkel weer rond en maak ik langzaam weer aanstalten om te vertrekken.  Graag douche ik nog even (alleen of samen), kunnen we nog wat eten en eindigen we onze date vol vervulling en groots vermaak. Met een laatste kus zal ik vertrekken en hopen dat we elkaar nog eens mogen zien (als we beide voelen dat het een fijne ervaring was natuurlijk).

Mocht je het heel spannend vinden, omdat je niet zo goed weet wat je kan zeggen of vragen. Het belangrijkste wat je kunt onthouden is dat ik ook gewoon mens ben. Dat ik in de kern niet zo veel verschil van jou en erg gewillig ben om gelijk te zijn aan elkaar. Een beetje sociaal ongemakkelijk zijn is helemaal niet erg, we kunnen niet allemaal overal goed in zijn. Mocht je wat vragen willen hebben om te stellen, zodat we in een fijn gesprek terecht komen. Klik dan hier. En mocht je toch ervaren dat je stil valt, te gespannen bent of iets anders ervaart. Het uitspreken helpt vaak al heel veel. Ik kijk niet zo maar ergens van op en kan mij in vele situaties goed navigeren. Ik waardeer oprecht en eerlijkheid altijd het meeste. 

Melinde+Amber&Wolf-186.jpg
De date verloopt zo

Wat kan en mag ik verwachten?

Wat kan ik verwacten?

Verwachtingen zijn altijd tricky, als verwachtingen overslaan op moeten en verplichtingen is de lol er vaak al van af. Dit geldt niet alleen voor een orgasme bijvoorbeeld, maar ook voor vele andere zaken. Het is menselijk en absoluut oké om verwachtingen te hebben, echter ben ik er niet om simpelweg jouw to-dolijstje af te werken. Dit zou de vrijheid die seksualiteit kan geven volledig kunnen verstoren. Mocht je heel graag iets willen doen, zien of willen ervaren. Laat het me dan zeker weten, ik sta er voor open om te kijken of we jou verlangen kunnen vervullen.

Verlangens kunnen dan ook alleen echt goed vervuld worden als we er beide vanaf weten. Verder staat op zowel de pagina van de Intimate Slow Lovemaking Date en The Lovers Experience staan vermeld wat er allemaal mag en kan gebeuren. En daar kunnen we zeker mee spelen. Staat jou verlangen er niet tussen, vraag mij naar de mogelijkheden.

Wat kan ik beter niet verwachten?

Verwacht dit niet
pentratie zonder condoom

Er is heel veel mogelijk in overleg en als we samen over praten. Maar ook heb ik mijn algemene grenzen en dingen die ik gewoon niet zo fijn vind. Zoals:

🍓 anaal – zelf heb ik nog te weinig ervaring in activiteiten rondom anale seksuele handelingen in geven en ontvangen waardoor het voor mij nu off-limits is.

🍓 penetratie zonder condoom alle andere handelingen zijn geheel prima zonder condoom, maar de penetratie zelf is altijd met. Dit omdat ik geen anticonceptie gebruik en natuurlijk niet wil riskeren om bevrucht te raken. Dit heeft niets te maken met soa's, lees meer over soa's door hier te klikken.

🍓 sperma – ironisch genoeg ben ik geen fan van sperma. Dit betekent niet dat je niet mag ejaculeren, maar graag vraag ik je dit niet in mijn mond, gezicht of opzettelijk rondom het gedeelte van mijn hoofd te doen. Alle andere lichaamsdelen zijn volledig oke.

🍓 kleding verzoeken – het is natuurlijk leuk om iemand in iets te zien waar jij extra opgewonden van wordt. Echter, heb ik gemerkt dat dit voor mij als onprettig word ervaren. Ik trek altijd iets leuks aan waar ik mijzelf ook erg sexy in vind. En verder breng ik liever aandacht aan onze innerlijke verbinding dan aan onze kleding. 

🍓 lange chatgesprekken – last but not least, je zult merken dat ik graag to the point ben, zeker als het gaat om chatten. Dit omdat ik dagelijks meerdere berichten krijg van mensen en niet een gesprek wil voeren via chat. Ik deel veel over mijn leven op social media en verder houd ik ons geklets graag voor op de date zelf. 

Melinde+Amber&Wolf-12.jpg

De date is afgelopen... Wat nu?

Na de date

Hopelijk lopen we beide op roze wolkjes na meerdere uur heerlijk samen zijn. We hebben afscheid genomen (voor nu dan) nadat ik met een laatste kus gedag gezegd heb. Het kan een indrukkende intense belevenis geweest zijn. Dat er zoveel nieuws en fijns is gebeurd dat je er stil van bent geworden, of juist heel energiek. Wat je ook voelt, denkt en ervaart. Geniet er vooral van. Blijf er lekker over dagdromen en laat het door sudderen. Het kan dan ook fijn zijn om de rest van de dag geen andere vaste plannen te hebben, zodat je het rustig kan laten bezinken. Misschien wil je je lessen wel opschrijven en reflecteren. Als je er met een vertrouwt iemand over kan praten kan dat ook heel fijn zijn, al weet ik ook dat dit niet mogelijk is voor iedereen. 

Verder mag je me altijd nog een berichtje achteraf sturen met jou eigen reflectie, bedankje of terugkoppeling. Dit is helemaal welkom juist. We hebben iets intiems gedeeld en dat eer ik. Al is het niet de bedoeling om een geheel gesprek aan te gaan via chat samen. 

Nog meer tips

Vertel me nog meer, wat kan ik nog meer doen om mij goed voor te bereiden?

Hier zijn nog enkele extra tips voor ons fijne moment van samen zijn

🍓 neem de tijd – dit bedoel ik in de breedste zin. Neem vooraf voor de voorbereiding lekker ruim de tijd. En tijdens onze date wordt alles fijner als we vertragen, snelle seks ziet er vaak vanaf een afstandje leuk uit maar is in het moment zelf tussen jou en mij veel minder fijn. Hoe langzamer we gaan, hoe dieper we zullen verbinden en daarbij ook hoe beter we kunnen genieten. Achteraf is het ook fijn om nog wat extra me-time te hebben. 

🍓 lees deze hele pagina door – bijna een no-brainer, maar stel je hebt direct doorgeklikt naar deze sectie dan ga je nog heel veel tips lezen op de rest van de pagina. Scrol er rustig even door heen. 

🍓 doe niets waar je je niet fijn bij voelt – dit geld zowel voor jou als voor mij. We zijn er om elkaar te vermaken en vergezellen. We hebben er beide niets aan als we tegen ons zin iets doen. We willen beiden dat de ander geniet. Mocht je onzeker zijn of wat jij doet, ik wel fijn vind, vraag het mij gerust. Ik zal eerlijk antwoord geven, beloofd. 

🍓 heb een orgasme voor ik kom – gek bijna he, maar het werkt. Vaak als je vooraf al bent klaar gekomen, is de eerste druk van de ketel, kun je meer genieten van algemeen genot i.p.v. toewerken naar een orgasme. Onthoud dat seks hebben mijn beroep is en ik meestal iets meer trucjes ken dan de gemiddelde sekspartner. Waardoor het kan zijn dat je alleen maar tegen je orgasme moet vechten of zo snel klaar komt dat je daarna een dutje zou willen doen. 

🍓 praat over gevoelens – voor sommige kan dit een uitdaging zijn, weet dat dat oké is. En ook dat praten over emoties en gevoelens een seksuele ervaring juist kan verdiepen, net zoals intiemer maken. Ik ben gewend dat mensen over hun emoties en gevoelens praten en dit juist ook vaak lastig vinden. Niets is voor mij te gek hier.

Melinde+Amber&Wolf-185_edited.jpg
Andere praktische zaken

Andere praktische zaken

Annuleren van de date

Het zou vervelend zijn als je een date moet afzeggen, al kan dit soms gebeuren. De regel is 48 uur voor start van de date is het maximum, dit kun je doen door mij een bericht te sturen. Doe je dit minder dan 48 uur vooraf zal het hele bedrag in rekening worden gezet. Dit omdat het ook over mijn eigen inkomsten gaat, dit is mijn fulltime baan. De kans dat ik last minute nog een andere date kan inplannen is klein. De aanbetaling in alle gevallen is niet terug betaalbaar. Je afspraak mag één maal verzet worden met behoud van de aanbetaling. Indien de afspraak nogmaals wordt verzet dient er een nieuwe aanbetaling gedaan te worden of het gehele bedrag direct te worden overgemaakt. 

Hoe gaat de betaling?

Als we een afspraak maken vraag ik altijd een aanbetaling. Bij de Pleasurements Date is dat €75,-. Hiervoor stuur ik je een betaalverzoek vanaf mijn Knab bank. De rekening staat op mijn zakelijke bedrijfsnaam Melinde Witkamp. Bij de link van het betaalverzoek stuur ik ook direct mijn bank gegevens toe waarna je het resterende bedrag kan overmaken. Dit moet minimaal voor start van de date binnen zijn. Contant betalen is niet mogelijk.

Wat voor locatie kan ik het beste regelen?

Je kunt ervoor kiezen dat ik bij jou thuis langs kom of dat je een locatie huurt. Mocht je een locatie huren kun je kijken naar hotels zoals Van Der Valk of een kamer voor een x aantal uur via SecretRooms en GetADayRoom. Mocht je jezelf (en mij) wat extra luxe willen bieden kun je ook denken aan een privéspa. Het is wettelijk verboden dat ik een locatie regel en jou daar ontvang. Andersom is wel toegestaan, maar het dan nog steeds onverstandig om het van de daken te schreeuwen. Het is vooral belangrijk dat er een bed is, een toilet, douche en afgesloten ruimte.

We wonen te ver weg van elkaar, wat nu?

Voor de Pleasurements Date geld dat ik niet langer reis dan onze date duurt. Mijn reis begint meestal bij Breukelen of Hulst. Mocht een van de andere locaties je beter uitkomen, vraag me naar de beschikbaarheid. Verder dan we dan nog steeds te ver weg wonen kun je ervoor kiezen om een hotel te huren of de date langer te laten duren.

Soa's, hoe zit dat?

Er bestaat altijd een risico op soa's, zeker omdat de meeste soa's worden overgedragen door handen en niet door penetratie. Dit betekent niet dat we dan geen condoom hoeven te gebruiken. Lees hier meer daarover. Ik laat mij zeer regelmatig testen en bij enige opmerkelijke lichamelijke signalen laat ik dit checken. Toch bestaat de kans wel. Mocht het zo zijn dat jij er achter komt dat je een soa hebt, laat me dit dan ook graag weten. Ik word niet boos, want dit wilt niemand en toch kan het ons gebeuren. Andersom mocht ik een soa hebben laat ik je het ook zeker weten. 

Is het wel discreet

Over het algemeen wil kom ik altijd casual chique gekleed, zie ik eruit als gemiddeld jonge vrouw. Buiten dat er een eventueel leeftijdsverschil tussen jou en mij is, zal het er voor de buitenwereld niet bijzonder uitzien. 

Leeftijdscategorie 

Natuurlijk kun je verwachten dat ik allerlei soorten, vormen en dus ook leeftijden mensen mag ontmoeten. Daarbij komt ook dat ik een natuurlijke voorkeur heb voor de oudere/volwassenere man. Dat gezegd hebben, leeftijd is maar een nummer. Waar tijdens de date vaak weinig van te merken is. Als je tussen de 21 en 75 ben, fysiek fit genoeg bent om van het leven te genieten, zie ik alleen maar mogelijkheden!

Annuleren
locatie
Soa's
Melinde+Amber&Wolf-155_edited.jpg
bottom of page