top of page
Lisette-61.jpg

The Intimate Journey

Met Lisette en Melinde

Beleef een onvergetelijke ervaring, eentje die dagen, weken, jaren nog warme gedachtes zal oproepen als je er aan terug denkt. Bedenk je in: vier zachte handen over je lijf die op ontdekkingstocht gaan, die jou willen ontdekken. Twee paar ogen die je sprankelend en liefdevol aankijken. Verlangend naar plezier, genot en vurige momenten. Lieve giecheltjes en lachjes die je oren vullen. 

Laat je meeslepen door onze zachtheid. Laat je betoveren door onze speelsheid en vooral laat je verwennen door al onze authentieke oprechte verlangens om samen een intiem feestje te maken. 

In other words, I want an erotic that demands space be made for honest bodies that like to also fuck.
~ Adrienne Maree Brown

Lisette Mepschen

In drie woorden: Ontwapenend, sensueel en creatief.

 

In een samenzijn met Lisette is het alsof de buitenwereld verdwijnt. Samen ga je op in een beleving van genot.

 

Binnen no-time voel je je op je gemak en neemt ze je mee in haar plezier in de erotische verbinding. 

 

Ze vindt het heerlijk om te spelen en te plagen en wil niets liever dan authentiek genieten. 

Lisette-62_edited.jpg
Lieve_Lisette_Logo_def-02.png
Lisette-64_edited.jpg

Melinde Witkamp

In drie woorden: Enthousiast, speels, avontuurlijk.

Waar woorden wegvallen, weet Melinde te praten met haar handen. Verhalen te delen door hoe ze naar je kijkt. Ogen om in te verdrinken en lippen om alsmaar meer van te willen.

Ze is altijd in voor een nieuwe ontdekkingstocht en wilt niets liever dan dat we het alle naar ons zin hebben. 

Oh en wil je haar echt gelukkig maken? Stop haar in bad terwijl je haar aardbeien voert.

For erotica is not a question only of what we do; it is a question of how acutely and fully we can feel in the doing ~ Audre Lorde

Lisette-53.jpg

Wat je gaat ervaren

Lisette en Melinde zullen je meenemen naar een nieuwe wereld vol zintuigelijke stimulatie. Met hun stoute blikken en sexy lichamen zien we jou graag genieten van een onvergetelijke date. Zowel Lisette als Melinde besteedden veel tijd aan zelfontwikkeling. En zeker op seksueel en sensueel gebied zijn we bekend met stromingen van Tantra, Wheel of Consent en meer. Waardoor we alles uit de kast kunnen halen om jou versteld te laten staan (of eigenlijk liggen).

Voor ons is het belangrijk dat één van ons je al een beetje kent. Dat betekent dat je minimaal 4 uur aan een date gehad moet hebben met eens van ons. Voor Lisette's aanbod klik hier (note: op dit moment staat Lisette haar agenda al vol). Voor Melinde's aanbod klik hier. Dit doen wij zodat we onze date tijd optimaal kunnen benutten om echt geheel in de seksuele belevenis te zakken. Ook is het fijn een vertrouwelijke band te hebben met een van ons. Het vertrouwen vanuit beide kanten is voor ons belangrijk om onszelf ook veilig en vrij te voelen in de belevenis. 

Lisette-55_edited.jpg
In 1 woord FANTASTISCH. Alles wat je beloofde maakte je ook waar. Bij jou is het heerlijk ontspannen en zalige seks. Voor mij is het duidelijk, ik wil alleen nog jou. 

Dirk over zijn date met Lisette

Lisette-66.jpg

Alle praktische delen

Data

Lisette en Melinde hebben ruimte voor één Intimate Journey per kwartaal. De beschikbare data voor de komende periode: 

12 oktober

27 oktober

10 november

24 november

Tijdsduur

Voor het beste en perfectste avontuur hebben we 4 uur nodig. Dit is dan ook de vaste tijd van onze date. Mocht je ons eerst mee uit eten willen nemen, kan dit overlegd worden. 

Tarieven

Voor Lisette en Melinde samen voor 4 uur daten is het €3999. Dit is inclusief reiskosten. De locatie is voor eigen rekening. 

Locatie

Je kunt zelf een fijne locatie boeken binnen de omgeving van Dordrecht, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Breda.

tarieven (1).png
Lisette-67.jpg

Lisette & Melinde

bottom of page