top of page
Melinde+Amber&Wolf-25.jpg

Slow Lovemaking Date

'Je adem die zachtjes over de huid van mijn nek glijd.'

'Ogen die mij dieper dan mijn gedachte lijken te zien, ze verwelkomen mij in alles wat ik ben.'

'Een gecontroleerde aanraking, zo zacht en toch ook zo vurig dat nadenken niet meer mogelijk is.'

In een leven waar we soms opgeslokt worden door routine, oppervlakkige gesprekken en een groot gemis aan fysieke aanraking. Waar is de tijd gebleven dat we uren verliefde in elkaar ogen staarde, zachtjes lieve (en sexy) woorden in ieders oor fluisterde en vooral naakt lepeltje-lepeltje lagen? In een wereld die alsmaar sneller lijkt te draaien, zou het fijn zijn om even te vertragen.

 

Langzaam de liefde mogen te bedrijven, met een fijne vleug opwinding. Voelen dat we de ander echt kunnen en mogen zien, onszelf open stellen naar elkaar. Zo open dat ons lichaam niet anders wilt dan met elkaar verbinden. Dan elke aanraking steeds intiemer wordt. We verzachten in elkaars aanraking en worden opgeslokt

 op ieder moment. Het mooie van seksualiteit is dat het hier allemaal samen mag komen, en daarbij hoogtepunten welkom zijn, maar zeker niet het allerbelangrijkste. Het intens genieten van ieder moment is dat wat echt telt. 

7J0A5523_edited.jpg

🍓 kussen, zoenen en tongen
🍓 likken over elkaars lichaam
🍓 zachtjes bijten
🍓 nagels over elkaars rug
🍓 vingeren, beffen en likken
🍓 pijpen, likken en aftrekken
🍓 penetreren. Altijd met condoom
🍓 masseren, wrijven en strelen
🍓 staren in elkaars ogen
🍓 lachen, genieten en plezier
🍓 orgasmes, orgastisch en explosies

Het spelen in het veld van seksualiteit is altijd, elke keer weer een fijne ontdekkingsreis. Wat vind je lekker en wat niet, waar verbinden we in en wat is niet voor ons weggelegd. Er is veel mogelijk wat onder de 'Vanille' afdeling in seks valt, en er zijn wat zachte kinks waar ik zelf heel blij van word. Zoals nagels voelen en kleine bijtjes in mijn lichaam. Maar niets moet. Laten we samen kijken wat er in het moment ontstaat, of als je nu iets hebt waar jij héél goed op gaat, mag je het mij altijd vragen. 

Wat kunnen we doen, wat kun je verwachten, wat is er mogelijk?

DSCF9069_S.jpg
Plan een date

Zo plan je een date met mij

De date vindt plaats bij jou thuis of een door jou geboekte locatie (meer info hierover klik hier). Waarbij we tussen de 2 en 4 uur samen kunnen zijn, mocht je langer willen vraag naar de mogelijkheden. 

Ik reis met liefde door heel Nederland met het ov. Alleen mag de reistijd niet langer duren dat de date-duur. Ik vertrek vanuit treinstation Breukelen, Utrecht of Terneuzen. Bekijk hier de beschikbare data.

 

De betaling mag op de dag zelf gedaan worden, gelieve via bank. Voor diegene die nog niet eerder een date met mij gehad hebben, vraag ik een aanbetaling van €75,-. Het tarief is incl. ov reiskosten, deze worden samen met het bespreken van de datum doorgegeven.

Tarieven

2 uur € 650,-

3 uur € 900,-

4 uur € 1100,-

extra kosten

- hotel/locatiekosten
- evtl. snacks

Wil jij je uiterst best voorbereiden op onze date, weten wat je nu moet schrijven als je me wilt benaderen of hoe je je lichamelijk het beste kunt verzorgen? Op DEZE pagina lees je alles om de voorpret van start te laten gaan.

Wat men zei na de date

Vanuit de grond van mijn hart: Je bent nog zoveel mooier als persoon dan op je social media. Zowel uiterlijk als innerlijk ben je een uitzonderlijk mooi mens en ik prijs mijzelf gelukkig dat ik even in jouw leven mocht treden.
bottom of page