top of page
Melinde+Amber&Wolf-200.jpg

Lady Strawberrie
On Tour De Juice

Next stop:
Düsseldorf 7 juni 

2.png
Speech Bubble Quotes Instagram Post.png
Speech Bubble Quotes Instagram Post (1).png

Zo lang verlang je al om eens samen op date te kunnen, maar steeds zijn we te ver weg van elkaar.

 

Je hebt me voorbij zien komen op Instagram. En vaker vraag je je af hoe het zou zijn om naakt in elkaars armen te liggen, hoe zacht en nat mijn huid onder je vingertoppen voelt. 

Samen een maaltijd delen terwijl we over de wonderen van de wereld praten. Een date zoals geen ander. Vol ondeugd, verlangen en genot. Dat is wat je staat te wachten als we elkaar eindelijk kunnen zien! 

Ik ga op Tour door Nederland en België! Doordat ik nu geen extra reistijd heb, is er geen minimum aan aantal uur dat de date dient te zijn (behalve de standaard 2 uur). Normaal gesproken dient de date altijd langer te zijn dan mijn reistijd, maar omdat ik al in de buurt ben is dat niet meer nodig! + er zijn geen extra reiskosten! Oh en er is een speciaal Tour De Juice aanbod! Scroll snel verder naar beneden!

Melinde+Amber&Wolf-3.jpg

Kies jouw perfecte date

Date opties

Tour Special
Smullen van Elkaars Gezelschap

Heb je mij altijd al eens willen ontmoeten? Gezellig samen kletsen, elkaar ongedwongen ontmoeten zonder bijbedoelingen. 

Laten we samen gaan lunchen bij een restaurant of brasserie. Perfect als je niet per se seksuele verlangens hebt richting mij (of mij eerst wilt leren kennen). 

De date bestaat uit een gezelschapsdate zonder seksuele interactie met heel veel mooie en boeiende gesprekken, sprankelende momenten en een heerlijke lunch. 

Tour Special ** 2 uur date voor €360,-

 

Mijn favoriete eten vraag je? Een stevige soep, sushi en goed gevulde broodjes. 

Hartstochtelijk Samenzijn

Zachtjes fluister ik in je oor hoe fijn het samen is. We bewonderen de manier hoe we in een paar uur elkaar zo diep hebben mogen ontdekken. 

Een vleugje wildheid toegedekt met veel welwillende ontdekkingslust die zich tussen de lakens opborrelt. Zoals de Pleasurement Date en de Slow Lovemaking Date

De date mag plaatsvinden bij jou thuis of een hotel/secret room. Bekijk de voorbereidingspagina voor verdere informatie hierover. 

Tarieven **
2 uur voor € 715
3  uur voor € 990

excl. locatie huur

Je krijgt bonuspunten als we samen in bad kunnen!

Proef de Liefde

Handen die elkaar langzaam raken, op zoek naar het eerste fysieke contact. Terwijl de ober ons zalige eten serveert en eigenlijk ons intieme gesprek onderbreekt. Blosjes op mijn wangen en kreuntjes van genot omdat we genieten tot in de puntjes van alle verschillende smaken.

Gaan we samen uit eten? Want liefde gaat door de maag. Het leven mag gevierd worden en wij mogen elkaars smaakpapillen een nieuwe belevenis geven. Niet alleen door wat we in het restaurant zullen nuttigen, al ook wat ons te wachten staat als we op onze privékamer zijn. Waar een geheel nieuw smaakpalet tot leven kan komen.

Tarieven* **

4 uur € 1100
5 uur € 1320

excl. maaltijd en locatiekosten.
* Tijdens de date dient 1/3 van de tijd doorgebracht te worden in een restaurant.

Mijn lieveling restaurant is er een waar het geluid gedempt blijft, het personeel ons echt in de watten legt en ze de lekkerste toetjes hebben!

 

** Alle afspraken dienen (ruim) vooraf gemaakt te worden. En bevestigd te worden met een aanbetaling van € 250. Het resterende bedrag mag uiterlijk voor begin van de date voldaan worden via bank. 

Onze date zal in het teken staan van 

Melinde+Amber&Wolf-31.jpg

Intimiteit

Melinde+Amber&Wolf-22.jpg

Verleiding

Melinde+Amber&Wolf-131.jpg

Lust

Zin om samen op date te gaan?

1

Check de tour agenda

Hieronder vind je de beschikbaarheid enlocaties  voor de Tour De Juice. Zo zie je dat ik door heel het land kom. En wie weet in de toekomst wel Parijs of London?

Bekijk wanneer ik in de buurt ben, en zorg dat je optijd je afspraak maakt!

2

Kies jou versie date

Wil je samen ongedwongen lunchen, uitgebreid elkaars lichaam ontdekken en/of genieten van een bijzondere avond samen? 

Bekijk de date mogelijkheden zoals 'Smullen van Elkaars Gezelschap' of 'Hartstochtelijk Samenzijn' of "Proef de Liefde'.

3

Neem contact op

Je hebt een voorkeurs datum en tijd, een invulling van onze date en heel veel zin om te genieten! *Check*

Stuur me een berichtje naar 
+316 16 31 38 99 of mail naar date@ladystrawberrie.com

Je krijgt binnen 48 uur reactie

Tour De Juice Agenda

Tour Agenda

Voor een unieke gelegenheid ben ik op 7 juni in Dusseldorf.

 

In de toekomst zal ook touren door Leeuwarden, Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Enschede, Nijmegen en Antwerpen/Gent gaan.

Mocht jij willen afspreken, stuur gerust een berichtje!

Melinde+Amber&Wolf-49_edited.jpg

** Voorwaarden en afspraken **
1. Een afspraak/date is bevestigd na het voldoen van de aanbetaling van € 150. Deze is onder geen mogelijkheid terugbetaalbaar. En vervalt direct na het annuleren van de afspraak.
2. Bij annuleren in minder dan 72 uur, dient het volledige bedrag voldaan te worden binnen 24 uur na afmelden.

3. Het resterende bedrag dient uiterlijk voor begin van de date, voldaan worden via bank naar bankrekeningnummer gegeven in de mail/chat.
4. Alle dates vinden plaats op een gehuurde/reserveerde locatie geregeld door de klant. En adres dient vooraf te worden doorgegeven aan Melinde.
5. Een date in tijd verlengen is mogelijk in overleg met een uurtarief van € 300,-

bottom of page