DSCF8833_S1.jpg

Intimate Slow Lovemaking

Hoe je zo diep naar mij kijkt, laat me van binnen een beetje smelten

Jouw handen die zachtjes mijn huid krassen, laat mijn adem stil staan.

Een kreun en een diepe grom komen los als we zo diep in elkaar verstrengeld zitten, orgastische energie stroomt door ons heen. OH! wat is het lekker.

Seks hebben kan iedereen. Simpele handelingen waarvan we denken dat de ander die lekker vind. Maar het geeft niet de gewenste reactie van de andere persoon. Wat willen we echt van elkaar? Ik wil zo graag weer echt onbezorgd kunnen genieten, voelen dat we op wolkjes wandelen terwijl we nog in elkaars armen na kletsen van onze fijne seks partij. Het gevoel van echte verbondenheid en geliefd worden. Dat we elkaar echt kunnen zien zoals we zijn. Dat we on niet hoeven te schamen voor hoe graag we seks kunnen genieten. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Want ja seksen hebben we al wel eens gedaan, en toch missen we die zachtheid van liefde en die passie doordat we echt verbonden zijn. Door de ongemakken heen ligt het goud in de vorm van genot. En door dat we verlangzamen kunnen we zoveel meer van elkaars aanraking genieten. Intiem. Verbonden. Liefdevol. Dat lijkt me fijn. 

 

Dat is hoe fijn seks mag zijn. 

🍓 kussen, zoenen en tongen
🍓 likken over elkaars lichaam
🍓 zachtjes bijten
🍓 nagels over elkaars rug
🍓 vingeren, beffen en likken
🍓 pijpen, likken en aftrekken
🍓 penetreren. Altijd met condoom
🍓 masseren, wrijven en strelen
🍓 staren in elkaars ogen
🍓 lachen, genieten en plezier
🍓 orgasmes, orgastisch en explosies

Het spelen in het veld van seksualiteit is altijd, elke keer weer een fijne uitdaging. Wat vind je lekker en wat niet, waar verbinden we in en wat is niet voor ons weggelegd. Er is veel mogelijk wat onder de 'Vanilla' afdeling in seks valt, en er zijn wat zachte kinks waar ik zelf heel blij van word. Zoals nagels voelen en kleine bijtjes in mijn lichaam. Maar niets moet natuurlijk. Laten we samen kijken wat er in het moment ontstaat, of als je nu iets hebt war jij héél goed op gaat, mag je het mij altijd vragen. 

Wat kunnen we doen, wat kan je verwachten, wat is er mogelijk?

DSCF9069_S.jpg
 

Zo plan je een date met mij

De date vind plaats bij jouw thuis of een door jou geboekte locatie. Waarbij we minimaal 2 uur en maximaal 4 uur samen kunnen zijn. De beschikbare data vind je in het telegram kanaal (te vinden hieronder) waar je jezelf (anoniem) aan kan toevoegen. Of door mij een berichtje te sturen.  Ik reis met liefde door heel Nederland, de reistijd mag niet langer duren dat de datesduur, met vertrek station Amsterdam Zuid. 

 

De betaling mag op de dag zelf gedaan worden, gelieve via bank. Voor die gene die nog niet eerder een date met mij gehad hebben, vraag ik een aanbetaling van €75,- 

Tarieven

2 uur €600,-

3 uur €850,-

4 uur €1050,-

extra kosten

- hotel/locatie kosten zijn voor jou

Of stuur me een e-mail

Bedankt voor je e-mail, ik zal binnen enkele dagen reageren :)

Wat andere mij stuurde na de date

Vanuit de grond van mijn hart: Je bent nog zoveel mooier als persoon dan op je social media. Zowel uiterlijk als innerlijk ben je een uitzonderlijk mooi mens en ik prijs mijzelf gelukkig dat ik even in jouw leven mocht treden.